Copyright © All Rights Reserved

Hundene helt tæt på

 

Vores hunde er først og fremmest vigtige medlemmer af vores familie.

 

For os er det vigtigt at have dem helt tæt på og have dem med i mest muligt.

 

Vi nyder rigtig meget den daglige kontakt med dem, at se deres samspil indbyrdes, sammen med andre hunde og i særdeleshed med andre mennesker, børn som voksne.

 

Jeg er meget optaget af de ting, der sker i relationerne til mennesker, hvordan det gensidigt er en berigelse for både hund og menneske.

Thomas og Paul passer godt på lille Karla.

Her er det Charlie på vandretur fra Århus til Silkeborg påskeferien 2012.

Meningsfuld aktivitet

 

Derudover finder jeg det meget spændende at være nysgerrig på, hvad der for den enkelte hund giver mest mening at blive beskæftiget med.

 

Så ativiteterne med hundene spænder vidt. Ligefra Thomas og Alvilda, der arbejder sammen med mig på Resen Skole som skolehund/teapihund til udstilling, jagttræning, gode gåtur i den skønne natur og mange gode hundemøder med søde hunde og deres skønne ejere, der tit fører til hygge og masser af hundesnak.

 

For os er træning af hundene den måde, vi er sammen med vores hunde hjemme og ude.

Altså langt mere end det, der foregår på træningspladserne.

Måden vi er sammen og ved siden af hinanden på.

 

 

 

 

 

Thomas og Charlie på fortovscafe

Livslang miljøtræning

 

Det er vigtigt for os, at vores hunde fungerer i mangeartede situationer og kan deltage i vores liv med alt, hvad det byder på, så vi lægger meget vægt på den tidlige socialisering af hvalpen, både for de hvalpe, som fødes her i huset, men også for dem, som flytter ind hos os som 8 uger.

Vi lægger mange tanker og kræfter heri.

 

Læs om socialiseringen af hvalpe født her i huset HER

 

Men også den fortsatte miljætræning og "hverdags-træning" finder vi vigtig, og vi har derfor hundene med så mange steder som muligt.

 

-At der så i processen skal drikkes god kaffe og nydes en lille kage, er jo den barske konsekvens af en målrettet træning i cafebesøg...