Copyright © All Rights Reserved

Kennel Nikkelborg

Huset her

 

Huset her består i dagligdagen af Paul, Rikke og vores fire Goldens - Thomas, Karla, Alvilda og Storm.

 

Vi bor i skoven ved Nikkelborg søerne med smukke gåturer lige udenfor døren, så vi føler os yderst priviligerede og værdsætter mulighederne højt.

 

Vi er omgivet af den bedste familie og de skønneste venner, så vores hunde lever som familehunde i nær kontakt med os og vores nære

- Selvfølgelig i huset sammen med os.

 

 

Aktiviteter

 

Vores hunde fungerer og trives i mange forskellige kontekster og med mange forskellige mennesker, da vi prioriterer højt, at de er med i mest muligt.

 

Vi lever et aktivt liv med hundene med alt, hvad en travl hverdag byder på af aktivivtet; gåture, selskabelighed, byture, træning, udstilling og ro med intet på programmet -også en vigtig aktivitet i et harmonisk hundeliv.

 

Derudover er Alvilda med mig på arbejde i specialafdelingen på Resen Skole. Hun har afløst Thomas, der nu er gået på pension efter fem forrygende spændende år.

 

Mere herom under

"Skolehundene Thomas og Alvilda".

Hunde i huset

 

Vi har oplevet, at det at have hund i huset i høj grad er en berigelse, som giver anledning til mange god oplevelser og nye venskaber.

 

Endvidere giver det de bedste anledninger til året igennem at leve i tæt kontakt med naturen og se de smukke og mangfoldige sider af den.